1. iDeal

ideal logo

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Onze animatie laat u snel zien wat iDEAL precies is.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

2. Achteraf betalen voor Nederlandse consumenten.

Riverty

Riverty (voorheen Afterpay) voert voor Inhomedesign.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar het consumentendeel van de Riverty website.

3. Paypal

Paypal logo

Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.

Is het veilig?

PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

Waarom PayPal?
 • Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis
 • Gemakkelijk winkelen en betalen door uw gegevens op te slaan bij PayPal
 • PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay

4. MisterCash

Mister cash logo

Kaartgegevens : Uw kaartnummer, vervaldatum en naam

De website vraagt u een aantal gegevens die op uw betaalkaart staan, in te vullen op de website.

 • Het kaartnummer is het nummer van 16tot 19 cijfers. Dit mag u gegroepeerd of zonder spaties ingeven.
 • De vervaldatum van de kaart in datum en jaar (telkens 2 cijfers)
 • De naam van de kaarthouder (in hoofdletters)

Vervolgens worden deze versleuteld en doorloopt u de veiligheidsprocedure: een elektronische handtekening met uw digipas.

Veiligheidsprocedure : uw elektronische handtekening via digipass

Omdat voor alle partijen (de online handelaar, uw bank én uzelf) te bevestigen dat u uw eigen kaartgegevens ingegeven hebt, wordt er een veiligheidsprocedure uitgevoerd. Hiermee krijgt een tijdelijke, geverifieerde elektronische handtekening ( een cijfercode via uw digipass) waarmee u de betaling ultiem bevestigt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u een online aankoop wilt doen, geeft u eerst de gevraagde gegevens van uw betaalkaart in. Vervolgens komt u terecht in een nieuw scherm. U heeft dan uw digipass nodig, die u ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. U ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestigt u op het computerscherm uw identiteit en uw betaling.
Daarna zal u terug gebracht worden naar de website van de webshop.


5. Creditcard

Creditcards

Mastercard

Soms wordt een artikel dat u via internet heeft gekocht niet afgeleverd. In dat geval draait Mastercard de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dat maakt online winkelen een stuk prettiger.

Vrijwel al uw aankopen zijn minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Veilig online winkelen begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat fraude is gepleegd met uw creditcard, krijgt u uw geld terug. Het blijft natuurlijk verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

VISA

Steeds meer mensen kopen producten via internet. Van boeken en cd’s tot vakanties, het kan ook allemaal met uw Visa kaart. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel.

Maestro

Met een creditcard kunt u aankopen doen zonder dat deze meteen van uw rekening worden afgeboekt. De uitgaven met een creditcard worden aan het einde van de maand renteloos afgeschreven van uw rekening. Indien gewenst kunt u deze ook later, gespreid over een aantal maanden, terugbetalen. De hoogte van het limietbedrag op uw creditcard en de rente bij gespreid terugbetalen kunnen per bank verschillen.